Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Erik en Dieter van der Westen: Akoestisch duo

11 maart om 20:00

Prachtig verstilde Folkliedjes en swingende Americana

De veelzijdige broers Dieter van der Westen en Eric van der Westen schreven tijdens de coronacrisis voor de eerste keer samen een album met nummers over onbevangenheid en hoop met de titel “The Sun Will Rise Again.”
Het album dat ze presenteerden vanuit de grote zaal van Paradiso in Amsterdam werd met veel lof ontvangen in de Nederlandse en Vlaamse pers. Zo zei o.a. Realrootscafe.com: “Dit album schreeuwt om live gehoord te worden.”MPodia.com sprak van: “Internationale klasse.” Lust for life magazine was verrast door de “sterke Americanaliedjes” en Heaven music magazine classificeerde het als “Neder-Americana op zijn allerbest.”
Op het akoestische duo-album ‘The Sun Will Rise Again’ zingt Dieter en speelt hij akoestisch gitaar, dobro en mondharmonica. Eric bespeelt de contrabas en is samen met Dieter verantwoordelijk voor de arrangementen. Van de elf nummer zijn er acht geschreven door Dieter, drie ervan zijn ‘traditionals’. Alle nummers op het album spelen de broers met zijn tweeën, met uitzondering van de traditional ‘Erie Canal’, waar een gastrol voor Ferdi Lancee (VOF de Kunst, Gare du Nord) is weggelegd op akoestisch gitaar.

 

Voor meer informatie: www.koloniekerkje.nl/agenda

Gegevens

Datum:
11 maart
Tijd:
20:00

Locatie

Koloniekerkje
Kon. Wilhelminalaan 53
Wilhelminaoord, 8384 GG